Răzvan şi Rareş, doi prieteni de 21 şi 19 de ani, au avut parte de un sfârşit cumplit, după ce motocicleta pe care se aflau a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară, în localitatea suceveană Dolheşti. Cei doi tineri au murit pe loc.

Se pare că Răzvan Mihalache, tânărul care conducea motocicleta şi care lucra de puțin timp în cadrul Jandarmeriei, primise motocicleta de la părinţi în urmă cu o zi sau două înainte de cumplitul accident. A vrut să o testeze alărturi de prietenul său, Rareş, elev al Colegiului Naţional „Nicu Gane”. Nimeni nu a bănuit nicio clipă cât de dramatic se va sfârşi totul.

Din primele informaţii, motocicleta şi autoutilitara circulau în acelaşi sens, moment în care autovehiculul a încetinit pentru a intra pe un podeţ lateral. A fost momentul impactului. Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. Acesta a fost condus la spital pentru a i se recolta probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, scrie Observator.ro

Ce spun poliţiştii

Sâmbătă, în jurul orei 14.00 în localitatea Dolheşti a avut loc un accident rutier soldat cu 2 persoane decedate. O motocicletă pe care se aflau 2 tineri a intrat în impact frontal cu un autovehicul care rula în acelaşi sens şi care a încetinit pentru a intra pe un podeț lateral. A rezultat decesul celor doi tineri de 21 si 19 ani de pe motocicletă.Dosar penal pentru ucidere din culpă. Conducătorul motocicletei avea permis de conducere valabil. Conducătorul autovehiculului a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here