Urmărire ca în filme, sâmbătă seară, pe străzile din Timișoara. Polițiștii au încercat să tragă pe dreapta o mașină, însă șoferul a accelerat și și-a văzut de drum.

Oamenii legii au pornit în urmărirea autoturismului, pe care l-au găsit abandonat pe malul râului Bega. Șoferul și pasagerul erau în apă încercând să ajungă pe celălalt mal. Acolo, însă, i-a așteptat alt echipaj de poliție care i-a reținut pe cei doi și i-a dus la audieri.

Șoferul de 20 de ani nu avea permis de conducere, așa că pe numele său a fost deschis un dosar penal.

La data de 17 aprilie a.c, în jurul orei 20:30, polițiștii Secției 3 Timișoara au efectuat semnal de oprire unui autoturism care se deplasa pe Calea Șagului, însă conducătorul auto nu s-a conformat,accelerând și continuându-și deplasarea.După mai multe solicitări de oprire prin intermediul dispozitivelor auto, polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului pănă pe strada Constantin Silvesteri din municipiu.Ajuns în capătul străzii autoturismul a părăsit partea carosabilă,oprindu-se pe spațiul verde de lângă râul Bega. Conducatorul auto și pasagerul au ieșit din autoturism și au sărit în râu,înotând până pe celălalt mal. Acolo au fost așteptați de polițiștii Secției 4 Timișoara, care i-au imobilizat și au solicitat o ambulanță în vederea acordării de îngrijiri medicale.În urma verificărilor efectuate, a reieșit că tânărul, care se afla la volanul autoturismului, are 20 de ani și nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere, continuând cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a tânărului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here