Un ieşean îşi va petrece trei ani din viaţă după gratii pentru că a simţit nevoia să conduca baut si fara permis. Acesta a fost depistat băut în trafic pe când se întorcea acasă după ce a iesit la plimbare.

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 8 Poliţie Rurală Leţcani au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei de 3 ani şi 4 luni închisoare, emis de Judecătoria Iaşi, pe numele unui bărbat de 30 de ani.

Acesta a fost condamnat pentru săvârşirea infracţiunilor de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În baza mandatului de executare a pedepsei închisorii, bărbatul a fost depus în Penitenciarul Iaşi, în vederea executării pedepsei.

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 5 Poliţie Rurală Răducăneni au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei de un an, o lună şi 20 de zile închisoare, emis de Judecătoria Vaslui, pe numele unui tânăr de 26 de ani.

Acesta a fost condamnat pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

În baza mandatului de executare a pedepsei închisorii, tânărul a fost depus în Penitenciarul Iaşi, în vederea executării pedepsei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here