Șoferul unui autobuz care efectua transportul în comun în municipiul Suceava a trecut printr-o sperietură zdravănă, după ce un bărbat a căzut cu capul de mijlocul de transport, iar apoi s-a prăbușit între autobuz și bordura trotuarului.

La fel de panicați au fost și călătorii care se aflau în stația de autobuz din Centru, motiv pentru care a fost solicitat de urgență ajutorul unui echipaj medical.

Din verificările ulterioare s-a aflat că persoana în cauză are 74 de ani și este din comuna Dărmănești. În cursul zilei de vineri, bărbatul a consumat alcool în exces, iar când a ajuns în stația din Centru a adormit pe o bancă.

La un moment dat, s-a trezit și s-a ridicat, dar pentru că era prea turmentat de aburii alcoolului s-a dezechilibrat și a căzut cu capul de autobuzul care staționa. Polițiștii care au ajuns și ei la locul incidentului i-au testat cu aparatul etilotest atât pe șofer, cât și pe ”victimă”.

Dacă în cazul șoferului rezultatul a fost 0, bărbatul de 74 de ani avea o alcoolemie de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul turmentat și accidentat a fost transportat la Spitalul Județean Suceava pentru a fi tratat de medicii de la Urgențe.

Sursă: Monitorul de Suceava