• primul fusese depistat de poliţişti şi dus la spital pentru probele biologice * al doilea a mers după el, ca să-l aducă acasă, chiar daca nu avea nici permis
Poliţiştii bistriteni au rezolvat in noaptea de duminică spre luni, un caz în care protagoniştii s-au comportat ca nişte actori din filmele cu proşti.

Doi bărbaţi din localitatea bistriţeană Nimigea de Sus s-au ales, luni, cu dosare penale după ce au condus, pe rând, acelaşi autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, iar unul dintre ei nu avea nici permis de conducere, potrivit buletinului de presă remis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud

În noaptea de duminică spre luni, poliţiştii au oprit un autoturism care circula pe DJ 172, condus de un bărbat de 46 de ani şi în care se mai afla un tânăr de 21 de ani.

Întrucât şoferul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,36 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că i-a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

La scurt timp după, poliţiştii au oprit în trafic acelaşi autoturism, la volanul căruia se afla, de această dată, tânărul de 21 de ani.

„În urma verificărilor, s-a constatat faptul ca acesta nu deţine permis de conducere valabil, iar, cu ocazia testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 0,74 mg/l alcool în aerul expirat”, se menţionează în comunicatul IPJ.

Tânărul s-a ales, de asemenea, cu dosar penal, pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără permis.

Mai mult, cei doi bărbaţi au primit şi amenzi pentru că nu şi-au putut justifica deplasarea în intervalul orar 23,00 – 05,00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here