• ea este cercetată pentru tentativă de furt

    În timp ce stătea la rând, la o patiserie din cartierul Tătărași, o tânără in vârstă de 23 de ani a observat că bătrânul din faţa ei ţine o plasă în mână, iar în plasă erau nişte bancnote. N-a mai stat pe gânduri, a băgat mâna în plasă, apoi s-a apucat să numere banii. Erau doar 30 de lei. Oarecum dezamăgită, s-a uitat de jur împrejur să vadă dacă nu cumva cineva îi suprinsese furtişagul şi a dat cu ochii de camerele de supraveghere.
  • Ca să nu intre în belea, l-a strigat pe bătrânelul în vârstă de 71 de ani: „Domnu’! Domnu’! V-au căzut banii!”. Acesta i-a mulţumit, şi-a băgat în sacoşă produsele de patiserie cumpărate şi și-a văzut de drum.

  • Din nefericire pentru tânără, o altă persoană asistase la episod şi a povestit întâmplarea unui echipaj de poliție ce a trecut prin zonă. Aceștia și-au anunțat colegii de la Biroul Investigatii Criminale care au studiat imaginile suprinse de camerele de luat vederi şi, într-o săptămână, pe 21 ianuarie, a reuşit să identifice atât victima, cât şi autoarea. Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore şi prezentată apoi Parchetului.
  • Judecătorul de Drepturi şi Libertăţi a dispus plasarea ei în arest la domiciliu pentru o perioadă de 20 de zile. I-a fost deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de furt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here