hoți din mașini la doar 17 ani
se întâmplă la Iași, unde polițiștii Secției 6 au reușit să prindă trei tineri la scurt timp după ce au dat o lovitură

De multe ori, mici detalii aparent neînsemnate devin „cheia şi lăcatul” în munca de investigaţii făcută de poliţişti. Aşa s-a întâmplat şi în cazul furtului din noaptea de 26 spre 27 noiembrie, în jurul orei 03:00, din zona Nicolina 1. Trei tineri a spart geamul triunghiular de la un Logan folosit în activitatea de taximetrie, ar fi pătruns in interior, de unde ar fi sustras 140 lei. Prejudiciul fiind în valoare de 500 lei. Hoţii au operat cu multă prudenţă, având feţele acoperite cu măşti chirurgicale. Au părăsit rapid zona, fiind siguri că vor scăpa neidentificaţi.
Poliţiştii de la Secţia 6 au studiat cu multă atenţie imaginile surprinse de camerele de luat vedere. De aici încolo, prinderea lor a fost o treabă de rutină.
Unul din făptuitori abia fusese liberat după ce a executat 2 ani pentru tâlhărie, iar celălalt în urmă cu un an comisese o spargere aproape identică. Ei mai comiseseră şi alte furturi pe raza municipiului, au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Față de doi dintre aceștia s-au obținut mandate de arestare preventivă. Aceștia vor sta în spatele gratiilor pentru următoarele 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here