Șoferul care a lovit violent un polițist în trafic, în zona Gării de Nord, a fost lăsat liber, spun reprezentanții Sindicatului Europol, care acuză că cel vinovat este „beizadeaua unei persoane din Secretariatul General al Guvernului”.

Reprezentanții Sindicatului Europol spun că șoferul care a lovit violent un polițist în trafic, în zona Gării de Nord a fost trimis acasă, liber.

Se pare că pentru procuror nu e nicio problemă că l-a lovit pe polițist. Colegul este în drum spre INML pentru eliberarea unui certificat medico-legal, pe care-l va plăti tot el. Instituției nu îi pasă!”, spun sindicaliștii.

Aceștia acuză că se încearcă să fie scos vinovat polițistul, pentru că agresorul este fiul unei persoane din Secretariatul General al Guvernului.

Individul care a dat cu autoturismul peste polițist este beizadeaua unei persoane din Secretariatul General al Guvernului. Încep să fie date telefoane și se fac presiuni pentru a-l scoate vinovat pe polițist. Nu vom tolera așa ceva! Aviz amatorilor!”, scriu pe Facebook, reprezentanții Europol.

A fost prins rapid

Sindicatul Europol a postat, sâmbătă, pe pagina de Facebook momentul în care șoferul nervos îl lovește violent pe polițist, care l-a atenționat să se pună în mișcare. Acesta staționa neregulamentar în zona Gării de Nord din București, pe modul „avarii”.

Șoferul nu a suportat critica și a devenit agresiv în exprimare, spun cei de la Europol.

În momentul în care polițistul a coborât din autospecială, pentru a-l legitima și a lua măsurile legale, șoferul a demarat în trombă lovindu-l violent pe colegul nostru”, spun sindicaliștii Europol.

Șoferul nervos a fost prins la 5 străzi distanță de locul faptei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here