O tânără de 29 de ani le-a dat serios de furcă poliţiştilor, în această dimineață, după ce a refuzat să oprească la semnalele unui echipaj care a vrut să tragă pe dreapta maşina pe care aceasta o conducea. Şoferiţa a refuzat să dea curs semnalelor poliţiştilor, văzându-şi de drum, spre Voinești.

Un echipaj rutier format dintr-un polițist de la Rutieră și un polițist Local a fost nevoit să urmărească mai bine de optsprezece kilometri un Nissan Terrano condus de o femeie care nu a vrut să oprească la semnul poliţiştilor, iar la un moment dat, deși maşina era off-road, în urma presiunii exercitate de către polițiști, a eșuat în afara părți carosabile. Sub amenințarea armelor din dotare, femeia a fost scoasă din mașină și încătușată. Toată povestea s-a petrecut în această dimineață în zona Belvedere, când poliţiştii au vrut să oprească pentru control un autoturismul Nissan, care circula fara lumini și nu avea plăcuțele de înmatriculare pe mașină.

La volan se afla o femeie care însă a ignorat semnalele acustice şi luminoase ale autospecialei de poliţie locală şi a apăsat pedala de acceleraţie. Poliţiştii au trecut la urmărirea maşinii respective, iar după mai mulți kilometri şoferiţa fugară a virat stânga pe un drum de pământ, pe teren accidentat. Din maşină a coborât soferita care nu știa ce se întâmplă .

Tânăra le-a mărturisit polițiștilor că nu deține un permis de conducere, iar în urma testelor a reieșit că această și băuse înainte să se urce la volan. Femeia avea o alcoolemie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Femeia a fost dusă la spital pentru recoltarea mostrelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
Polițiștii au deschis un dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului și conducere pe drumurile publice fără a deține permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here